fredag i januari

Idag såg jag människor idag såg människor mig. Jag såg en man som stod och delade ut bröd till heroinarmveck och vodkaögon. De ville skriva om honom. I stadens tidning. Han svepte med handen över de förbipasserande. ”Det är inte om mig, utan om alla de som bara går förbi ni borde skriva om.”

Kommentarer
Postat av: visornas andan

åh.

2012-01-13 @ 18:00:39
URL: http://visornasandan.blogspot.com
Postat av: visornas andan

om gitarr och sång: Tacktacktack! Jag har gett mig på det ett par gånger, men känner mig alldeles för dålig på gitarr för att få ihop något bra. Önskar ibland att lite magic fingers flög till mig så att jag plötsligt kunde tonsätta texter och koka ihop något fantastiskt ;)



om att bry sig: Jag håller med dig, rakt igenom. Diskussionen vänds ofta åt fel håll, precis som du skrev om lampan. Jag vet inte hur många gånger jag fått höra liknande argument! Eller fått utpekat för mig andra världsproblem som jag inte gör något åt. Men jag håller fast vid att det är bättre att göra vad man kan åt något, än att inte göra något alls.



Skriv uppsatsen! Eller boken, eller krönikan. Jag vill läsa, och fler borde göra det. Och du får ta upp hur mycket läsutrymme som helst i min blogg, haha. Jag tycker om det.

2012-01-14 @ 12:43:50
URL: http://visornasandan.blogspot.com
Postat av: Nadja

å vad härligt, vad glad jag blir!

2012-01-14 @ 21:20:15
URL: http://bittervanilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0